Spartoo käyttää cookies evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt niiden käytön.  Hyväksyn. 
Ilmainen toimitus ja palautus*
Käyttäjätili
Suosikit
0 Ostoskori
Menu

2 tulokset

Kengät merkiltä Monderer

Monderer, vuodesta 1905 lähtien

Mondererin perhe on panostanut mukavuuteen ja muodikkuuteen perustamisestaan, eli vuodesta 1905 lähtien. Perheyritys Monderer aloitti putiikkina, mutta pian se alkoi tuoda entistä vahvemmin identiteettiään ja tyyliään esillä oman kenkämerkkinsä avulla. Ajaton ja klassinen se tarjoaa ennen kaikkea miesten ja naisten kenkiä, jotka vakuuttavat laadullaan ja mukavuudellaan.

Valikoima merkiltä Monderer

Ranskalaismerkki hurmaa hetkessä kaikki miehet ja naiset, joilla on hakusessa tyylikkäät ja miellyttävät jalkineet. Etenkin sen suunnittelemat korkeavartiset tennarit hurmaavat kaikki sporttisista malleista pitävät. Klassisen tyylin ystävät valitsevat puolestaan nilkkurit, bootsit tai derbyt.

Monderer ja muut

Osoitteesta Spartoo.fi voit löytää Mondererin lisäksi laadukkaat merkit, kuten Kickers tai Clarks, jotka ovat samaan tapaan miellyttäviä ja tyylikkäitä merkkejä. Voit löy6tää muun muassa bootsit ja derbyt jotka takaavat sinulle maksimaalisen mukavuuden! Kruunataksesi muodikkaan lookkisi, tutustu osioomme laukut je hemmottele itseäsi!

Tutustu Spartoo-sovellukseen
Klikkaa tästä

Ja anna itsellesi mahdollisuus voittaa 100€ liittymällä paneeliimme

Seuraa meitä

Copyright © 2006 - 2019