Spartoo käyttää cookies evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt niiden käytön.  Hyväksyn. 
Ilmainen toimitus ja palautus*
Spartoo
Käyttäjätili
Suosikit
0 Ostoskori
Menu

659 tulokset

Naisten balleriinat

Balleriinat: korvaamattomat jalkineet kaikille fashionistoille !

Alunperin tanssijoille suunnitellut, naisten balleriinat ovat valloittaneet muotipiirit laajemminkin, ja nykyään niitä on saatavilla kaikkiin tyyleihin: muoviset balleriinat kesää varten merkiltä Melissa tai strasseilla koristellut balleriinat korostamaan asuamme… Ballerinat ovat yleisesti hillityt ja näin ideaalit jokaiseen tilanteeseen. Kenkämerkiltä Geox löydät myös casual -tyylisiä balleriinoja. Etkö ole balleriinojen ystävä ? Tutustu tässä tapauksessa muihin naisten mallistoihimme, kuten saappaat , nilkkurit ja korkokengät. !

Ballerina : perusmalli kaikkiin tilanteisiin

Ajattomat balleriinat ovat välttämättömät naisten kengät jokapäiväiseen käyttöön kaupungissa. Mukavat ja naiselliset ballerinat tuovat kaikkiin asuihisi charmia. Koska kengät peittävät suurimman osan jalkaa, voit käyttää niitä keväästä syksyn alkuun saakka. Balleriinat ovat hyvä kompromissi sandaalin, varvassandaalin ja kävelykengän välillä. Kaikki suuret merkit tarjoavat nykyään oman ballerinamallinsa, joten voit valita haluamasi kengän suosituilta merkeiltä, kuten Kickers, Clarks, Geox ja Betty London. Tutustu malleihin Erune ja Hénia sekä les Tobalo merkiltä Casual Attitude.

Ideaali kenkä kaupunkiin

Ajattomat balleriinat sopivat kaikkiin asuihin ja kaikkiin tyyleihin. Mikäli et tiedä, mihin asusteeseen voisit balleriinat yhdistää, vieraile sivustollamme Spartoo.fi ja löydä oma tyylisi lukuisten vaihtoehtojemme joukosta. Nettisivustoltamme löydät varmasti etsimäsi balleriinat, joita voit käyttää yhdessä lempifarkkujesi, hameen tai kesämekon kanssa.

Tutustu Spartoo-sovellukseen
Klikkaa tästä

Ja anna itsellesi mahdollisuus voittaa 100€ liittymällä paneeliimme

Seuraa meitä

Copyright © 2006 - 2019