Spartoo käyttää cookies evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt niiden käytön.  Hyväksyn. 
Ilmainen toimitus ja palautus
Spartoo
Käyttäjätili
Suosikit
0 Ostoskori
Menu

483 tulokset

Reput  

Reput

Reppu : korvaamaton peruslaukku

Jos pitäisi mainita yksi laukkumalli, joka jokaiselta tulisi löytyä vaatekaapista, olisi sen oltava reppu. Se on ehdottomasti käytännöllisin ja miellyttävin laukku, jota olemme koskaan käyttäneet. Miellyttävä, miksi? Koska se on ergonominen eikä kipeytä selkää. Käytännöllinen? Kyllä, koska saatavilla on tilavia ja trendikkäitä malleja, joista pääsevät nauttimaan sekä miehet, naiset, että lapset.

Reppu jokaiseen tilanteeseen

Kyllä vain, reppu on äärimmäisen monipuolinen laukku, sillä se sopii niin kaupungille. Tänä päivänä reppua käyttävät siis aivan kaikki, eivät pelkästään opiskelijat. Jos sinulla on hakusessa trendikäs laukku, kannattaa tutustua merkkiin Herschel. Jos taas etsit lasten mallia, valitse aina laadukas ja suosittu Vans, jonka kanssa vopii yhteen monet erilaiset tennarit.

Reppuja osoitteesta Spartoo.fi

Voit löytää osoitteesta Spartoo.fi laajan valikoiman reppuja jokaiseen makuun. Hyödy myös alennuksista ja tarjouksista tilataksesi laukut tai vaatteet koko perheelle edulliseen hintaan. Myös matkalaukut sekä ostoskassit kuuluvat Spartoon kattavaan valikoimaan. Tule nyt tekemään todellisia löytöjä!

Tutustu Spartoo-sovellukseen
Klikkaa tästä

Ja anna itsellesi mahdollisuus voittaa 100€ liittymällä paneeliimme

Seuraa meitä

Copyright © 2006 - 2020