Spartoo käyttää cookies evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt niiden käytön.  Hyväksyn. 
Black Friday! Jopa 50 %! Siirryn shoppailemaan >
Spartoo
Käyttäjätili
Suosikit
0 Ostoskori
Menu

0 tulokset

Tässä tyylimaailmassa ei ole yhtään tuotetta.

Kengät merkiltä Patrick

Rikas historia

Perustettu vuonna 1892, merkki Patrick on onnistunut luomaan itselleen todella hyvän maineen ja se on suosittu ympäri maailman. Se on erikoistunut urheiluvarusteisiin. Kiitos yhteistyön monien ammattilaisjalkapalloseurojen kanssa, Patrick on tullut monien urheilun ystävien tietoisuuteen. Merkki hurmaa tänä päivänä kaikki urheilusta pitävät miehet sekä naiset tarjoamalla urheilukengät, jotka vakuuttavat sekä lookillaan että mukavuudellaan.

Urheilullinen tyyli

Kengät merkiltä Patrick on suunniteltu erityisesti urheilun harrastamista varten. Merkiltä löytyy kuitenkin myös paljon kenkiä arkikäyttöä varten ja niiden avulla on todella helppo luoda rento ja trendikäs look. Merkin suunnittelemat innovatiiviset ja tekniset tennarit takaavat meillä tyylikkään ilmeen sekä myös maksimaalisen mukavuuden.

Laatua ja tyyliä

Patrick ehdottaa kenkiä, jotka omaavat erinomaisen hinta/laatusuhteen. Lisäksi kun otetaan huomioon merkin edulliset hinnat, emme voi kuin ihastua. Ota nyt siis osoitteeksesi Spartoo, nettikenkäkauppojen ykkönen, ja hemmottele itseäsi huippulaadukkailla kengillä!

Tutustu Spartoo-sovellukseen
Klikkaa tästä

Ja anna itsellesi mahdollisuus voittaa 100€ liittymällä paneeliimme

Seuraa meitä

Copyright © 2006 - 2020