Spartoo käyttää cookies evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt niiden käytön.  Hyväksyn. 
Ilmainen toimitus ja palautus*
Käyttäjätili
Suosikit
0 Ostoskori
Menu

0 tulokset

Tässä tyylimaailmassa ei ole yhtään tuotetta.

Kengät merkiltä Osiris

Amerikkalaiset juuret

Merkki Osiris on kotoisin Yhdysvalloista, Etelä-Kaliforniasta. Tässä osavaltiossa, jossa skate-kulttuurion aina vallinnut, 5 ammattilaislautailijaa päättivät perustaa merkin, jonka tuotteet vakuuttivat hetkessä miehet ja naiset. Kokeneita lautailijoita ja huippukorkeaan laatuun panostavia suunnittelijoita, he ovat tehneet Osiriksesta nopeasti yhden maailman tunnetuimmista skate-maailman merkeistä.

Intohimona rullalautailu

Osirikselle rullalautailu on enemmän kuin urheilua, se on elämäntapa. Tarjotakseen lajin faneille miellyttävät ja tyylikkäät jalkineet, merkki on päättänyt suunnitella joukosta erottuvat ja todella trendikkäät tennarit. Merkin suosituimpien mallien joukosta voimme mainita legandaariset Osiris D3-tennarit, jotka ovat pysyneet lajin harrastajien sydämissä jo vuosien ajan.

Sporttinen ja katutyylinen look

Uusin kokoelma kenkämerkki Osirikselta on löydettävissä Spartoon sivustolta. Teknisten skate-tuotteiden lisäksi voit löytää tältä merkiltä myös muita urbaaneja malleja, joiden kanssa sopivat yhteen loistavasti kaikki rennot lookit. Tällaisia ovat esimerkiksi slip on-kengät. Valinnanvaraa todella riittää, tule nyt tutustumaan!

Tutustu Spartoo-sovellukseen
Klikkaa tästä

Ja anna itsellesi mahdollisuus voittaa 100€ liittymällä paneeliimme

Seuraa meitä

Copyright © 2006 - 2019